Selecteer een pagina

De Sphynxkatten

Borrel

Onze lieve Borrelman is de ware koning van ons kattencafé. Tevens beste vriend van eigenaresse Dominique. Hij heeft al diverse awards gewonnen met kopjes geven & je zult hem in het café regelmatig aantreffen op zijn eigen karretje op wieltjes.

Nootje

Lieve Nooteboot is onze meest zachtaardige sphynx. Hij is de tweelingbroer van Borrel & daarmee zijn ze de oudste personeelsleden. Nootje is dol op snacks, dutjes & heeft altijd een herkenbaar laagje witte fluff op zijn huid… Heel snoezig!

Cashew

Diva Cashew is onze oudste dame. Wanneer je in ons café zit,  kruipt ze heel graag onder je kleding of onder dekentjes. Ze heeft prachtige ogen & door velen klanten wordt ze regelmatig de “mooiste” genoemd. Dit weet ze zelf uiteraard ook, haha.

Pretzel

Pretzel, Pretzel, Pretzel… wat moeten we toch over deze donderstraal zeggen? Hij is de clown van het café. Altijd gek op spelen en je herkent hem aan zijn prachtige gevlekte “koeien”-huidje. Lieve Pretzel is de hartendief van menig kind in Twente omdat hij het beste speelmaatje is wat je je kunt wensen.

Tuc

Snoezige, maar pittige Tuc is met haar 2,1 kilo een kleine verschijning bij KatDeau. Ze heeft de eerste weken van haar leven flink gevochten voor haar leven en hierdoor is ze ietsje compacter uitgevallen dan we hadden ingeschat, haha. Ze laat zich echter niet op de kop zitten & wint regelmatig een stoeigevecht met brüder Pretzel!

Nibbit

Onze lieve kleine corona-baby is natuurlijk Nibbit! Geboren in juli 2020, is deze lieverd ons jongste personeelslid. Onwetend over zijn bijzondere hartvormige-litteken op zijn hals (op precies dezelfde plek waar eigenaresse Dominique haar tracheatomie-litteken heeft) wisten we bij de eerste kennismaking dat het niet anders kon dat deze kleine man thuishoort in Twente! Een heerlijke toevoeging aan onze staff!

Anninksweg 31, 7557 AD Hengelo