De Sphynxkatten

Borrel

Borrel is samen met broer Nootje geboren op 2 maart 2013. Borrel is de Twentse kampioen kopjes geven. Dit doet hij bij alles en iedereen en het liefst de hele dag door. Borrel reageert enthousiast op zijn naam als je hem roept en wil altijd kijken wat je aan het doen bent.

Nootje

Nootje is de allerliefste kat van het kattencafé. Hij is door het dolle heen als er nieuwe mensen langskomen en wil bij iedereen graag op schoot. Mocht je schoot niet beschikbaar zijn, dan zit of ligt Nootje heel erg graag in je tas. Nootje is dol op zijn tweelingbroer Borrel en vaak doet hij samen met Borrel een dutje.

Cashew

Deze diva is in juli 2016 1 jaar geworden! Cashew is helemaal nergens bang voor en ze houdt er erg van om je te volgen. Ze is grote maatjes met Borrel & Nootje, maar wil het liefst met iedereen wel spelen. Ze is heel goed in apporteren en kan dit gerust een half uur volhouden.

Pretzel

Deze jongeman is geboren op 28 april 2016… Pretzel is onze meest ondeugende kat. Hij heeft altijd energie te veel en is gek op worteltaart. Met zijn prachtige vlekken en prachtige karakter heeft hij al veel KatDeau-hartjes veroverd.

Tuc

Lieve kleine Tuc is ons nieuwste schatje. Ze is in de kerstvakantie van 2016 verhuisd naar het mooie Twente. In de eerste paar maanden van haar leven heeft deze dame al keihard moeten knokken tegen een zware verkoudheid, maar ze laat zich gelukkig niet kennen. Haar grootste vriendje is grote broer Pretzel.

Anninksweg 31, 7557 AD Hengelo